PRIVATPERSON

VÅRA TJÄNSTER

SKA DU BYGGA NYTT?

Innan ditt nya drömboende är inflyttningsklart krävs det en hel del arbete. Vi kan hjälpa dig med exempelvis energibehovsberäkning, ritningar för ventilationssystem med mera innan byggstart men kan även erbjuda installationen av ventilationssystem under byggfasen. Innan vi lämnar över till er så är anläggningen injusterad och driftsatt samt OVK-besiktningen utförd.

HAR DU VENTILATIONSPROBLEM?

- Eller kanske saknar ventilation? Vi kommer gärna hem till er och ger förslag på den bästa återgärden!
- Har ni ett gammalt till -och frånluftsaggregat som behöver bytas? Vi är auktoriserade Swegon CASA återförsäljare så vi kan erbjuda er 10 års produktgaranti på ett nytt ventilationsaggregat!
- Känns inomhusluften lite instägd och fuktig efter fönsterbyte? Vi förstår problematiken och har lösningen till er!

bEHÖVER DU SERVICE ELLER UNDERHÅLL?

Ventilationsanläggningar kräver ett regelbundet underhåll exempelvis filterbyten, fläktrenoveringar, kanalrengöring osv. Skicka ett meddelande så ger vi ett konstnadsförslag.

SKA DU BYGGA NYTT?

En bergvärmepump är nog det naturliga valet av värmekälla till ert nya bostadsprojekt. Men vilken är det egentligen man bör välja? Med hjälp av en energibehovsberäkning kan valet bli enklare. Förutom det kan vi hjälpa till med ritningar och andra beräkningar för alla rörinstallationer till den nya bostaden. Under byggfasen installerar vi alla rör för värme, tappvatten -och spillvattensystem.

Reparation eller bygga om?

Alla jobb behöver inte vara stora. Din Köksblandare kanske behöver bytas eller kanske behöver en ny värmepumpsanläggning installeras, vi lämnar gärna kostnadsförslag. Ibland är det inte alltid så lätt att veta vad som är felet med exempelvis värmesystemet. Förklara ditt problem för oss, så hittar vi en lösning!

BEHÖVER DU SERVICE ELLER UNDERHÅLL?

Enkelt, gå till kontakt och använd formuläret -så hör vi av oss! Ofta kan man förebygga det dyra och ibland onödiga kostnaderna genom att göra reparationer med kontinuerlig service och underhåll.

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Här kan du se de senaste nyheterna om företaget!

VI LÄMNAR OFFERT GRATIS!

Kontakta oss så får ni kostnadsfri offert!

VÅRA REFERENSER

Här kan du se lite av våra referenser som följt med oss genom åren!

VILL DU KONTAKTA OSS?

Under kontakt har du  möjlighet att beskriva vad just du behöver hjälp med via frågeformuläret. Här finns också möjlighet att kontakta oss direkt via telefon eller besöka oss på våran adress.

VILL DU VETA MER OM OSS?

Om du trycker på läs mer kan du mer ingående läsa om Klimatteknik och Värmesanitet i Östergötland AB. Där kan du också läsa om Johan Sommevies berättelse hur allting startade år 1993.